2

Konsert // Oslo EssDørene opnar kl. 21:00
18 års aldersgrense. Servering.

Oslo Ess - Jeg vil ikke! - På taket 2018, Part#1:
https://youtu.be/3SlccS45R_c

 

Omtale:

"OSLO ESS Akustisk presse 2019 Oslo Ess befestet sin posisjon som landets beste norskspråklige punkrockband

da de kom med sitt 5. studioalbum «Frie Radikaler» 6. april 2018. Og nytt akustisk live-album “Det blir bra når det kommer folk” i desember 2018. Det er få band som kan matche Oslo Ess i arbeidsinnsats og kreativitet i Norge og denne vinteren gjør bandet en omfattende turne på kryss og tvers av landet bevæpnet med hits som «Bislet Stadion», «Caroline» og «Alt jeg trenger». Oslo Ess har siden debuten i 2011 toppet VG-lista to ganger, satt norgesrekord i antall spilte konserter pr år med over 200 og selger ut konsertlokaler

land og strand.

Etter utsolgte show høsten 2018 og våren 2019 har bandet valgt å utvide sin akustiske turné ut 2019. Låter som «Bislet Stadion» og «Alt jeg trenger» etc har fått ny fart med kassegitarer, mandoliner og annet snacks. Opplev Oslo Ess i en intim og nær setting på høstens konserter!"

 

SUPPORT:
Sjølvaste Stig Amdam og Hans Robert Bondhus stiller som support denne gongen, og dei er vel nokså kjende figurar i musikkmiljøet gjennom ein del år no.
Medan Rust enno var i drift stilte dei med ujamne mellomrom opp og laga trivelege, akustiske kveldar under namnet Dr. Greves Intimorkester - då med 1-2 medlemmar til. Under årets Trandalrock gjorde dei nokre låtar som duo med med berre Stig og Hans, det er dette formatet som kjem til kulturhuset 23. november.
Materialet kan spenne frå Radiohead til Hozier til Justin Timberlake, kanskje ikkje alltid typiske låtar ein forventar å høyre av ein akkustisk duo, men garantert ei triveleg oppleving!

_
_
_